Thuis
knippen
€15,00

Mannen

De nieuwste voorjaars haarmode voor mannen.

Zien we de man bun nu nog altijd als mannenkapsel in 2017 en 2018? Jazeker hoewel er veel haters zijn voor dit specifieke kapsel, blijven veel mannen de man bun dragen vol overtuiging. Toegegeven, sommige mannen staat het ook gewoon ongelofelijk sexy

De opgeschoren kapsels en fade haircuts. Wat is dat eigenlijk, zo’n fade haircut? Je maakt eigenlijk een gradiënt in het haar: zo ga je van geschoren na een beetje geschoren na haar. En dat kan dan weer op een heel subtiele manier gebeuren of net helemaal niet en kan je lekker knallen en opvallen met je mannenkapsel.

Ook de opgeschoren kapsels blijven we dit komende jaar heel veel zien: ze zijn dan ook al jarenlang een trend! Er is wel meer variatie in deze kapsels gekomen: je kan kiezen voor een fade haircut, waarbij je de haarlijn veel minder duidelijk laat overgaan. Je kan zo kiezen voor een fade haircut die hoog, laag, of erg laag eindigt en zo spelen met je haarstijl.

Een lang mannenkapsel met een edge: door het geschoren gedeelte krijgt dit mannenkapsel veel meer pit. Voor heren die durven experimenteren met hun kapsel!